Spinazie Curry


Een snelle gezonde curry maaltijd.

blogEntryTopper
Ingrediënten
  • 1 pakje Tofu Naturel (375 gram)
  • 1 pak meergranen rijst (275 gram)
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 zak spinazie (300 gram)
  • 1 blik kikkererwten, uitgelekt (400 gram)
  • 1 pot Tikka Masala-saus (400 ml)

Bereiding
  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking;
  • Dep terwijl de rijst kookt, de Tofu droog met keukenpapier. Snijd deze in blokjes van 1 cm;
  • Verhit de zonnebloemolie in een wok en bak de Tofu met zout op hoog vuur in 3 minuten bruin;
  • Voeg de tomaat en ui toe en bak deze 3 minuten mee;
  • Voeg hand voor hand de spinazie toe en laat deze slinken;
  • Voeg hierna de kikkererwten en de saus toe en breng eventueel op smaak met zout en peper. Verwarm dit nog 3 minuten door;
  • Verdeel de rijst over 4 diepe borden en schep de curry erop.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver