Spinazie Curry
Een snelle gezonde curry maaltijd.
Ingrediënten
Bereiding
- 1 pakje Tofu Naturel (375 gram)
- 1 pak meergranen rijst (275 gram)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 2 tomaten
- 1 ui
- 1 zak spinazie (300 gram)
- 1 blik kikkererwten, uitgelekt (400 gram)
- 1 pot Tikka Masala-saus (400 ml)
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking;
- Dep terwijl de rijst kookt, de Tofu droog met keukenpapier. Snijd deze in blokjes van 1 cm;
- Verhit de zonnebloemolie in een wok en bak de Tofu met zout op hoog vuur in 3 minuten bruin;
- Voeg de tomaat en ui toe en bak deze 3 minuten mee;
- Voeg hand voor hand de spinazie toe en laat deze slinken;
- Voeg hierna de kikkererwten en de saus toe en breng eventueel op smaak met zout en peper. Verwarm dit nog 3 minuten door;
- Verdeel de rijst over 4 diepe borden en schep de curry erop.